İzmir Tire Devlet Hastanesi

• IMG_0620.jpg
  • IMG_0591.jpg

TİRE DEVLET HASTANESİ

2010 Yılı Eylül ayında 200 nitelikli 32 yoğun bakım yatağı olmak üzere 232 yataklı olarak hizmete   başlamıştır.

2003 yılında Bebek Dostu Hastane ünvanı alarak standartlarını sağlamıştır ve halen sürmektedir.

2006 yılında kalite çalışmalarına başlayan hastanemiz TSE Standartlarını karşılayan ilk ilçe hastanesi       olarak  belgelendirilmiştir.

2011 yılında Sağlıkta Kalite standartlarına göre hizmet vermeye başalayan hastanemiz 2014 yılı  merkezi   değerlendirmede tam puan almıştır.

Uluslararası dijital seviyelendirme kuruluşu olan HIMSS-EMRAM  seviyelendirmesinde 2014 yılında seviye   6   belgesini almaya hak kazanmıştır. Akabinde hastanede hasta ile ilgili tüm tıbbi hizmet alanlarında kullanılan   tüm   tıbbi cihazların verilerinin  hastane bilgi yönetim sistemi üzerine entegrasyonu sağlanmış ve hekime   elektronik   getiren bir sistem yapılandırılmıştır. Aynı süreçte kapalı döngü ilaç sistemlerinin kurulumu ve   kullanılması   sağlanmıştır.

Tüm bu uygulamalar neticesin de hastanemiz HIMSS-EMRAM skorlamasında en yüksek seviye olan seviye 7 belgesini 2016 yılında alamaya hak kazanmıştır.Bu belge ile hastanemiz bu ünvana sahip Türkiye’de tek Avrupa’da 3. Hastane olmuştur.

2016 yılında Anne Dostu Hastane kriterlerinide uygulayarak “Anne Dostu Hastane Ünvanı” almaya hak kazanmıştır.

2018 yılı hedefimiz ise SAS (sağlıkta Akreditasyon Standartları)’nı tam olarak uygulayan ilk devlet hastanesi olmaktır. Bu yönde çalışmalarımız halen devam etmektedir.