Kalite Yönetim Birimi Çalışanları

KALİTE YÖNETİM BİRİMİ ÇALIŞANI AYŞE RÜMEYSA HAZİNEDAROĞLU

ayş.png

ÖZGEÇMİŞ
2015 yılında Kocaeli Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Ebelik Bölümü’nden mezun olmuştur.
2015-2017 yıllarında Kocaeli Gebze Yüzyıl Hastanesi’nde Kadın Doğum Servisi’nde çalışmıştır.
2017-2019 yıllarında İstanbul Kartal Orhantepe Aile Sağlığı Merkez’inde çalışmıştır.
2019-2021 yıllarında bir süre çocuk acil bölümü, poliklinik hizmetlerinde çalıştı. Pandemi döneminde de İstanbul Kartal İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekibinde görevlendirme ile çalışmıştır.
2021 yılı temmuz ayında eş tayini sebebiyle İzmir Tire Devlet Hastanesi kalite yönetim biriminde görevine devam etmektedir.
Dokuz Eylül Üniversitesi Kalite Yönetimi yüksek lisans bölümünde eğitimine devam etmektedir.

30 Ocak 2023