Hemşireler Haftası Etkinliklerimiz...
18 Mayıs 2018

himsireler.jpg
Tire Devlet Hastanesi
Hemşireler Günü’nü rüya gibi bir programla kutladı. Başhekim Fatih Hayali ve hastane yöneticilerinin de katıldığı program Hastane’nin altıncı katında bulunan aktivite salonunda gerçekleştirildi. Programda hastane çalışanlarından oluşan koro, birbirinden güzel şarkıları davetliler için seslendirdi. Tek olarak da mikrofon başına geçen hemşirelerin performansı davetlilerden tam not aldı.

EMEKLİ HEMŞİRELERE PLAKET VERİLDİ

Tire Devlet Hastanesi Başhekimi Fatih Hayali, uzun yıllar hastanede çalışıp emekliye ayrılan Sevinç Tosun ve Emine Bal isimli hemşirelere plaket verdi. Hayali emekliye ayrılan hemşirelere bu güne kadar verdikleri hizmetten dolayı teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

‘SİZİNLE GURUR DUYUYORUM’

Kutlama programında konuşan Başhekim Fatih Hayali, programı düzenleyen Tire Devlet Hastanesi Çalışan Kulübü’ne teşekkür etti. Tire Devlet Hastanesi’nin tüm çalışanlarıyla gurur duyduğunu ifade eden Hayali, tüm hemşirelerin gününü kutladı.

hemsirelerden-unutulmaz-kutlama_97bd8.jpg

hems2_1.jpg